•  

Magnezij za odličen okus

Voda iz pipe, ki je filtrirana z BWT vodnim filtrom, dobi posebno dober in svež okus. Če pri kuhanju uporabljamo vodo obogateno z magnezijem, dobimo pozitiven efekt pri okusu hrane, ker se magnezijevi ioni pri kuhanju ne raztopijo.


V zameno s kalcijem iz celotne trdote vode, BWT filter dodaja Mg2+ v vodo in na ta način ustvarja izjemno okusno vodo, ki je idealna za pripravo čaja, kave in vsakodnevno pitje.


Po rezultatih senzoričnih testov za tople in hladne napitke, ki uporabljajo vodo iz BWT Mg2+ vodnega filtra, so po okusu očitno premagali napitke, ki so pripravljeni z vodovodno vodo ali vodo iz običajnih filtrov. Zakaj ne bi preizkusili razlike sami? Inovacija z okusom.


Odlično za čaj, kavo in druge napitke!


BWT Knjižica Receptov

Reinhard-Karl Üblacker je strokovnjak za prehrano na delovnem mestu, ki je napisal knjižico z recepti in nasveti, kako enostavno pripraviti odlične in osvežajoče napitke.

Odpri knjižico


 

BWT Vodni Napitki

Bodite inspirirani kako hitro in enostavno je pripraviti okusen vodni napitek z BWT vodo z magnezijem: intenzivno, aromatično, sadno.

Recepti za v pisarno