Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Molan d.o.o., Ulica Mladinskih delovnih brigad 10, 8273 Leskovec pri Krškem (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine ponudnika so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Spletna trgovina ponudnika je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov končnim odjemalcem. Spletno trgovino upravlja podjetje Molan d.o.o., uporabnik je oseba, ki uporablja našo trgovino, torej kupec v Spletni trgovini BWT. Splošni pogoji določajo medsebojne obveznosti pri nakupih prek spletne trgovine med ponudnikom in kupcem, tj. poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.


Ponudba artiklov


Artikli, ki so predstavljeni v spletni trgovini ponudnika, so del ponudbe podjetja Molan d.o.o.


Cene v spletni trgovini


Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Pri naročilu s skupno ceno manjšo od 30€ si pridržujemo pravico zaračunati strošek pakiranja, kateri je skupaj z ddv 2.5€.


Veljavnost akcijske ponudbe


Roki veljavnosti akcije, ki se med sabo lahko razlikujejo, so navedeni ob akcijski ponudbi.


Pravica do zasebnosti


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani Spletne trgovine BWT, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije.


Komunikacija


Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.


Odveza odgovornosti


Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.


Pritožbe in spori


Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@bwt-filter.si ali po klasični pošti na naslov: Molan d.o.o., Ul. Mladinskih delovnih brigad 10, 8273 Leskovec pri Krškem Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.