Št.1 na področju vodne tehnologije v Evropi

Enako kot morate razumeti ljudi, da lahko prepoznate njihove potrebe, moramo razumeti vodo, da jo lahko »oblikujemo«. Od ustanovitve leta 1990, je naša naloga, da se razvijamo, tržimo in izboljšujemo ekonomsko in ekološko produkte, ki so namenjeni za izboljšanje vode.


V zadnjih dvajsetih letih smo z bogastvom inovacij postali vodilni na področju vodne tehnologije v Evropi. Z našimi izdelki, zagotavljamo najvišjo raven varnosti, higiene in zdravja z vsakodnevnim ravnanjem z eliksirjem življenja in modrim zlatom 21. stoletja – Vodo!


BWT izdelki se pojavljajo vsepovsod, kjer se uporablja voda:


  • Pitna voda
  • Mineralna voda
  • Bazenske vode
  • Ogrevalne vode
  • Tehnološke vode
  • Kotli in vode za hlajenje
  • Voda v klimatskih napravah
  • Ultra čista voda v farmacevtski industriji


Naš portfelj izdelkov vključuje izdelke za filtracijo, filter medije, bipolarne tehnologije, ionsko izmenjavo, mehčanje, dekarbonizacijo, membranske tehnologije, rezervno osmozo, nano filtracijo, mikro filtracijo, ultra filtracijo, ultrapure uparjevalnike, sistem za destilacijo vode, UV-sisteme, ozonsko tehnologijo, ionskoizmenjevalne membrane, elektrolizne sisteme, elektrodializa, generatorje klorovega dioksida, dozirne črpalke, kot tudi membrane za gorivne celice in nove baterijske sisteme.


V naših raziskovalnih centrih smo razvili nove in revolucionarne metode, za katere imamo odobrene že številne patente – na primer Mg2+ tehnologija. To se odraža na naših namiznih vodnih filtrih in postavlja nove standarde na trgu.


Nenehno si prizadevamo za doseganje najboljše kakovosti vode. Pomemben vidik pri nadaljnjem razvoju, je zmanjševanje porabe virov energije izdelkov in s tem zmanjšanje emisij CO2. Kot rezultat naše ekološke, ekonomske in socialne odgovornosti in uporabo najsodobnejših tehnologij ter naš stalen nadaljen razvoj izdelkov, smo v velikih panogah prepoznavni za obdelavo vode že desetletja.


Dodatne informacije o BWT Group na :www.bwt-group.com

Številka 1 v Evropi